Актьорът Антон Радичев осъди парното!(Още за тежката битка)

Актьорът Антон Радичев осъди парното!(Още за тежката битка)
Гласувайте за статията

Антон Радичев спечели битката срещу „Топлофикация”

Актьорът Антон Радичев победи парното. Той не само спечелил битката, но и успял да вземе 800 лева обезщетение, след като дружеството го осъди неправомерно.

През май преди 2 години стана ясно, че актьорът е бил осъден да плати 261 лв. за просрочени сметки от декември 2012 г. до април 2014-а. Той обаче не се примири с несправедливостта и веднага започна да търси правата си по съдебен път.

Мотивът на Радичев бе, че задълженията, за които му лепнали присъда, били чужди. В продължение на повече от 2 години той се опитваше да докаже пред съда, че наследственият апартамент, където се натрупала сметката, бил продаден още преди да започнат да растат дълговете.

В крайна сметка спечелил делото и получил даже 800 лева обзщетение. Освен това му била върната и цялата сума за адвокатски разходи, която пръснал по време на процеса, пише „Ретро”.

Въпреки това финансовото му положение не било цветущо. Комикът, когото в гилдията наричат Баба Тонка, е пенсионер, но продължава да работи и в Народния театър. Оттам обаче не получавал чак толкова висок хонорар, че да покрива кредита, който години наред виси като хомот на врата му.

Антон Радичев

Антон Радичев победи топлото

В кашата с банковите задължения го забърка бившият му зет Богомил Грозев. Докато новинарят все още живееше с дъщерята на Радичев, от която има дете. Актьорът решил да им помогне да построят своя къща и така изтеглил кредит на свое име, като заложил собственото си жилище.

След раздялата Грозев уверявал, че ще бъде коректен, сам ще погасява вноските и ще прехвърли кредита на свое име, но вече години наред това не се случва. В същото време водещият на новините не спира да демонстрира баровски стандарт на живот, като кара джипове за десетки хиляди левове и ходи да кара ски в Италианските Алпи.

„Не ми е приятно, че ме размотава, но чак пред инфаркт не съм бил. Ето сега в момента ремонтирам жилище, което, не дай Боже, може да стане собственост на банката при лошо развитие на ситуацията.

Как няма да ми е свито сърцето? Къде ще отида, ако ми потропа кредиторът?“, ожали се наскоро актьорът.

Припомняме, че новинарят Богомил Грозев се сбогува с телевизията, защото е приел поста на директор на „Старинен Пловдив”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар