Дъщеря за пример: Мария Илиева трепери над майка си!(Виж още)

Дъщеря за пример: Мария Илиева трепери над майка си!(Виж още)
Гласувайте за статията

Мария Илиева е страшно благодарна на майка си

Мария Илиева носи майка си на ръце.Мария Илиева е насладила музикалния си талант от родителите си

Певицата има изключително силна връзка с майка си – диригентката Ваня Монева,пише в. „Уикенд“.

Мария Илиева

Мария Илиева се оказа грижовна и признателна дъщеря

Поп иконата признава, че именно под нейно влияние е постигнала забележителната си музикална кариера и продължава да бележи успехи.

Родителката й винаги я е подкрепяла и правела и невъзможното, за да ѝ помогне да постига мечтите си, отбелязва изданието.

Мария Илиева продължава да се вслушва в съветите на майка си. Признава дори, че й се възхищава не само като професионалист, а и като личност.

Днес, когато Мария се радва на благоденствие, се старае нищо да не липсва на майка й, за която се знае, че навремето не се е плашила от лишения, за да й осигури комфорт и добър старт в живота.

„Не само кариерата, а и целият ми живот. Именно майка ми е човекът, който ме е насърчавал да мечтая и да предизвиквам границите си.

Без светоусещането, което ми е дала, едва ли щях да съм същия човек…

Тя е най-честният, мъдър и компетентен мой съветник“, сподели звездата наскоро.

Майка й Ваня Монева, която е хорова диригентка и съоснователка на хор „Космическите гласове“ се развежда с Красимир Илиев, който пък е бил концертмайстор на Софийския духов оркестър, когато Мария е едва на 5 години.

Но през годините певицата е успяла да запази добри отношения с двамата. Последните години татко й прекара в Плевен. През мяарт миналата година той почина от рак на дебелото черво.

Диагнозата го връхлетяла ненадейно и въпреки опитите на семейството да предприеме скъпо и ефикасно лечение, болестта надделяла. И до днес това е болезнена тема за Мария Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар