Ивайло Захариев и новата му жена направиха най-важната крачка във връзката си! (виж тук)

Ивайло Захариев и новата му жена направиха най-важната крачка във връзката си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ивайло Захариев и Станислава вече живеят заедно!

Актьорът Ивайло Захариев официално се събра с новата жена в живота си. Артистът се премести в жилището на приятелката си, след като се раздели със съпругата си Миряна.

Ивайло Захариев

Ивайло Захариев и Станислава вече се събраха под един покрив

Артистът дълго време живя на квартира след раздялата им, тъй като предпочете да й отстъпи семейния им апартамент в столицата след раздялата.

Звездата от „Пътят на честта” не остана за дълго сам обаче. Той много скоро се събра с новата ди приятелка Станислава, с която дори вече живеят заедно.

Русата красавица дели един покрив с него от няколко месеца. Преди това актьорът живееше на квартира, но когато приятелката му го поканила да се премести при нея, той не се поколебал нито за миг.

Красавицата, която има дете е много щастлива, че най-после са се събрали официално. Дъщеря й също приемал охотно присъствието на актьора в живота им.

Често им гостували и децата на актьора от първия му брак – Филип и Дамян, като през уикендите петимата се забавлявали като истинско семейство.

Връзката на Захариев и Станислава става все по-сериозна. И дори вече се появяват слухове за брак, въпреки че актьорът и половинката му не бързат да направят тази крачка.

Но е факт, че момичето е запознало звездата от „Пътят на честта” с родителите си, представяйки го като „новият ми мъж”, пише вестник „България днес“.

Звездата от „Под прикритие” за първи път се появява публично със Станислава в края на миналата година. Двамата се появиха заедно под ръка на наградите „Модна икона”.

Иво и Станислава се запознават покрай работата на пищната красавица за благотворителен календар. Красивата асеновградчанка е създател на „Бебеносещия календар”.

Пред обектива й застава Захариев с двете си деца и следват приятелски контакти, които изведнъж се задълбочават. Между двамата пламва искра, а краят на историята вече е известен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар