ЕКСКЛУЗИВНО: Бракът на Емилия приключи?! (ето какво обяви самият Жорж Башур)

ЕКСКЛУЗИВНО: Бракът на Емилия приключи?! (ето какво обяви самият Жорж Башур)
1 (20%) 1 vote

Дотук ли беше голямата любов на Емилия и Жорж Башур?!

Бракът на поп фолк дивата Емилия и Жорж Башур се разпадна. Това разкриха близки до певицата източници, след като преди часове бизнесменът направи официално и доста странно изказване в социалната мрежа.

Емилия

Дотук ли беше бракът на Емилия и Жорж Башур?!

„Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!“ – това написа Башур в профила си, както Kliuki.bg пръв забеляза. Малко по-късно съпругът на Емилия промени и профилната си снимка, на която бяха двамата с жена му. На нейно място сложи красив, но навяващ самота зимен пейзаж.

Направи впечатление, че до момента Емилия не е реагирала нито на поста, нито на снимката на мъжа си, което е нехарактерно за нея. А Башур е спрял активността си в нейния профил.

Доскоро двамата не спираха да си разменят сърчица и мили думи пред очите на всички.

Според запознати истината е, че отношенията помежду им са се пропукали, а Жорж Башур е бил този, който е взел финалното решение.

Последният пост, засвидетелстващ любовта му към Емилия датира от 7 февруари, когато той е публикувал новото парче на певицата и е написал: „Гордея се с теб!“.

Какво се е случило в рамките на тези десетина дни, можем само да гадаем. Но вероятността това да е поредната разпаднала се семейна двойка, е огромна.

Разбира се, ние не приемаме на сто процента казаното от източниците за чиста монета. Напълно възможно е Башур да има предвид нещо съвсем друго, затова ще следим развитието на отношенията между двамата и ще ви информираме допълнително.

Засега публикуваме скрийншотовете от страницата на Жорж Башур, който определено притесни многобройните фенове на Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар