Нашата Радина танцува с Майкъл Джордан

Нашата Радина танцува с Майкъл Джордан
Гласувайте за статията

Непоказвани досега кадри от сватбата на Радина Анева и синът на Майкъл Джордан се появиха в мрежата. Българската снаха на баскетболната легенда сподели снимки, на които танцува със свекъра си в мрежата, научи HotArena.

Милите снимки разтопиха феновете на двойката. На тях се вижда как двамата са заплетени от безкраен танц, пише „България днес”.

Майкъл Джордан и Радина Анева

Радина Анева танцува с Майкъл Джордан

Причината Анева да сподели кадрите е фактът, че преди дни Майкъл имаше рожден ден. С пожелание за празника тя публикува снимките в социалните мрежи, показвайки, че двамата са в перфектни отношения.

Джордан събра най-близките си приятели и семейство, за да отпразнува рождения си ден. А сред поканените бе и снаха му Радина.

Двамата си допадат още при първата среща, а по време на сватбата на Радина със сина му Джефри, Майкъл дава публично одобрението си за нея.
Тя от своя страна също е привързана към своя свекър и не крие това.

„Честит рожден ден” написа Радина на снимките в мрежата.

Синът на Джордан—Джефри също не пропусна да поздрави баща си за празника. Той сподели още кадри от сватбата, на които е с известния си родител, пише „България днес“.

Българката и наследника на Въздушния Майк се запознават през 2015 година. По това време Радина вече се е установила в Америка, където живее нов живот.

Красавицата заминава за Америка, след като се разделя с предишното си гадже–американски баскетболист. Бързо се издига в йерархията на компанията „Фокс” и по същото време се запознава с мъжа си.

Радина многократно води гаджето си у нас, за да го запознае с българските си корени и да му покаже местните забележителности. Но двойката предпочита да отмаря в чужбина.

За двамата любимо място си остават Бахамите, където бе и звездната им сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар