Океан от пари за Димитър Рачков: Не е за вярване какви колосални суми получава!

Океан от пари за Димитър Рачков: Не е за вярване какви колосални суми получава!
Гласувайте за статията

Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява благоприятно на банковите му сметки!

След като се отърси от връзката си с Мария Игнатова, бургазлията е буквално като обсебен от работата си и осребрява повече от задоволително актьорския си талант.

Димитър Рачков

Димитър Рачков печели луди пари

Моноспектакълът му „Забраненото шоу на Рачков“ е истински хит и му носи чували с пари.

Идния месец той ще го представи и в Лондон, където са пуснати над 1500 билета на цени между 40 и 53 паунда, съответно между 94 и 124 лева. Калкулацията според картата с разположението на местата показва, че приходите от пълната разпродажба на билетите ще доближи 74 хиляди паунда. В български левове това се равнява на малко над 173 хиляди лева.

С част от тях ще бъдат покрити наемът на залата, хонорарите на организаторите и други режийни разходи. Бъраз справка показва, че наемът на залата е 7000 паунда. Като махнем и хонорара, който надали ще надвишава арендата, излиза, че Рачков ще прибере поне 150 бона за стоте минути, в които ще забавлява българите в Лондон.

Т.е. той ще заработи по 1500 лева на минута. През април 2019 година само от двата си спектакъла в зала 1 на НДК комикът заработи около 250 хиляди лева. Печалбата му в Арена Армеец, къде ще представя спектакъла си на 25 юни, пък се очаква да е близо 600 бона, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Океан от пари за Димитър Рачков: Не е за вярване какви колосални суми получава!”

  1. АЗ

    февр. 20. 2020

    Стига сте гледали в чуждите чинии! Правете и вие като него, но не можете. Нека печели, след като има хора, които го харесват и му купуват билетите.

Добавете коментар