ШОК! Сестрата на Слави изложи на огромна заплаха живота на цялото си семейство

ШОК! Сестрата на Слави изложи на огромна заплаха живота на цялото си семейство
Гласувайте за статията

В епицентъра на коронавируса се оказа голямата сестра на Слави Трифонов – Петя!

Тя е заминала на пътешествие в Азия заедно със съпруга си Влади и сина им Теодор. Тримата са посетили екзотичен Виетнам. Лично Петя сподели снимки от пътешествието им, а тримата изглеждат видимо щастливи и спокойни, въпреки паниката около коронавируса и мрачното и хладно време, което ги заварило там.

Слави и Петя

Не е за вярване, че Слави пусна сестра си в Азия

Петя и мъжът й са медицински лица с дълги години стаж и са отлично информирани за рисковете от едно такова пътуване. Те следили щателно ситуацията и въпреки всеобщата тревога, решили да не отменят резервацията си и да не изгарят с крупната сума от няколко хиляди лева, която заплатили на туроператор.

Каката на Трифонов, за разлика от него, обича да пътешества и вече може да се похвали с печати в паспорта си от десетки държави по целия свят. Преди пътуваше с майка си Здравка, но напоследък възрастната жена предпочита да не зарязва дома си за дълго. В Плевен се говори упорито, че сестрата на Слави няма как сама да си позволи подобни пътешествия със скромната си заплата.

Затова и смятат, че Слави й дава пари, пише Ретро. Не е тайна, че Дългия издържа племенника си Теодор, който е студент последна година в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар