Ива Русинова с разкрития за връзката си с Ангел Караньотов: Ето как е забила сина на Аня Пенчева!

Ива Русинова с разкрития за връзката си с Ангел Караньотов: Ето как е забила сина на Аня Пенчева!
Гласувайте за статията

Синът на Аня Пенчева Ангел Караньотов стана татко за първи път в началото на февруари тази година!

С момче го дари автомобилната състезателка Ива Русинова. Близките им се шегуват, че за любовта помежду им може да се напише книга. Запознават се в столичен мол преди 4 години. Той разбира, че това е жената на живота му още на първата им среща, когато хубавицата буквално къса гумите на колата му от дрифт. Любопитна подробност е, че хубавицата дори не подозорила за Ангел и успехите му, още повече за популярността на родителите му.

Ангел Караньотов и Ива Русинова

Ива Русинова свалила Ангел Караньотов с дрифт

„Чух за него от социалните мрежи, знаех, че се състезава с мотори, нищо повече. Никога не сме си писали и не сме си комуникирали. „Случайно“ се засякохме 2-3 пъти, в които просто се поздравихме. Но случайни неща няма и последният път всъщност той беше видял колата ми, паркирана на бензиностанция и беше взел решение да спре, да ме намери и да ме заговори. Разговорът премина във возене в колата му. Още тогава ми даде да я карам. Подкарах на дрифт на един полигон и му скъсах чисто новите 19“ гуми, за което твърди, че въпреки че го е хванало яд, от този момент се е влюбил в мен. На сутринта ми беше пратил смс: „Може да нямам гуми на колата, но по-важното е, че вътре тя ухае на теб“.

След тази първа среща нещата продължиха в духа на возенето в моята или неговата кола през вечер, зимни тренировки по планините и много разговори за живота. Той беше много, много настоятелен. На Нова година ми изпрати съобщение: „За новата година ти пожелавам само себе си“. И пожеланието му се сбъдна в близките няколко дни. Така в един момент се озовах у тях, където си останах и до ден-днешен.“, разказва младата майка.

Истинското им опознаване е на една бензиностанция. „Тя силно ми натрапваше какви са мотористите, че с по-малки (разликата им е 4 години, б.а.) не се среща, че това е губене на време и да си гледам малчуганския живот. Това беше нашето запознанство.“, споделя Ангел. Русинова издава, че не е от влюбчивите хора, а до момента на запознанството им не е обичала истински.

„Но след истинския дрифт, на който както споменах, се наслаждавахме още от първата среща, малко по малко започнах да го опознавам. По човек като него е трудно да не се подхлъзнеш, колкото и да си корав – красив, млад, умен, възпитан и истински джентълмен. Той постепенно ме отмени във всички мъжки неща, които бях свикнала да правя сама. Някак си за първи път се почувствах жена. Моментът, в който си помислих: „Аз май го обичам това момче“, беше, когато една сутрин си тръгвах от тях за работа, а той беше на снега по джапанки и зимна шапка, със замръзнал нос и почервенели палци на краката. Току-що беше изринал целия двор и колата ми от снега, за да изляза, а преди това ми беше направил най-вкусната закуска и кафе (което прави и до ден-днешен, без да пропуска 4 години).“, споделя красавицата, пише Телеграф.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар