Валентин Кулагин превзе света и зашлеви завистниците (ВИДЕО)

Валентин Кулагин превзе света и зашлеви завистниците (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин никога не спестява мнението си, особено когато става дума за него самия. Наскоро топ гримьорът бе потресен от писанията, че „ни е напуснал и това е голяма загуба“, но бързо отвърна и то повече от подобаващо.

В момента Кулагин е в Дубай, където работи в един от най-големите салони за красота, клиенти са му все световни звезди, а графика му е запълнен за месеци напред. И на практика той превзе света с таланта си, а родните завистници зашлеви повече от звучно.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин е жив!

Жив съм. Хапвам си и си припичам дупето. Не ме мислете. От гледане в чуждата паница, вашата няма да се напълни. Ще се прибера, когато реша. И пак, когато реша – ще си тръгна. Таланта и интелекта ми, осигуряват неограничени възможности да работя и живея във всяка точка на света.

Където си поискам. Не завися от конкретна личност или географска ширина. Пишете на воля. Толкова съм далеч от вас и вашите писания, във всеки смисъл на думата, че дори и вятър не можете да ми направите. Тук е ужасно слънчево и позитивно!“, пише Кулагин в социалната мрежа.

Наскоро за грим при него се появи и Николета Лозанова. Половинката на Ники Михайлов е избрана за лице на престижна дубайска компания, от където я пратили при сънародника й за грим.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар