Край! Емилия напусна дома на Башур

Край! Емилия напусна дома на Башур
5 (100%) 1 vote

Емилия си взе багажа и си отиде от апартамента на Жорж Башур. Бракът им окончателно се срина. Все още обаче не е ясна причината за този неочакван крах!

След като вчера ви информирахме за изненадващия обрат в отношенията между Емилия и Жорж Башур, днес тази новина изглежда все по-сигурен факт.

Емилия и Башур

Емилия и Жорж Башур с шокиращ край на брака си

Близки до гласовитата блондинка издават, че двамата с Башур са имала тежък скандал, след който явно краят на връзката им е бил неизбежен. Поне съдейки от това, което прави бизнесменът в мрежата, а и реакцията на поп фолк дивата.

Както вече стана ясно, Башур изтри снимките си с Емилия в социалната мрежа и обяви, че „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!“, след което и от двамата нямаше нито дума, нито реакция в допълнение.

Ако е вярна мълвата обаче, Емилия се е изнесла от луксозния мезонет на бизнесмена на софийския бул. „България“. Но все още отказва коментар. До преди дни двамата демонстрираха силната си любов и прекрасни романтични отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Край! Емилия напусна дома на Башур”

  1. Ами

    февр. 21. 2020

    Преди Емилия, тоя беше с някаква рускиня май. Рускините са известни, че доста търпят. Емилия обаче е с характер и явно не го е понесла, а той пък се е омазал с грозни непростими думи към нея сигурно и така. Да си паричко не значи, че всичко ти е позволено.

Добавете коментар