Продуцентът на „Съни бийч“ за Явор Бахаров: Спрете да се занимавате с него!

Продуцентът на „Съни бийч“ за Явор Бахаров: Спрете да се занимавате с него!
Гласувайте за статията

След последната издънка на Явор Бахаров, заради която бе сринат със земята от критики за поведението си, актьорът все пак получи малка реабилитация, макар и само в професионален план!

Добри думи за неговия талант каза Иван Христов, продуцент на стартиращия тази вечер сериал „Съни бийч“ по бТВ, в който провинилата се звезда играе в главна роля.

Иван Христов

Иван Христов похвали Явор Бахаров за таланта му

„За Явор напоследък се говорят само лоши неща, но той е изключителен професионалист. В „Съни бийч“ влиза в образа на богат хотелиерски наследник с невероятна психологическа дълбочина“, твърди екранната половинка на Андрей. Двамата са създатели на романтичната комедия, която обещава да е хитът на тв сезона.

Иван призова обществото да спре да се занимава с личния живот на Явор. „Не искам нито да оправдавам действията му, нито да не ги оправдавам. Ако човек нарушава закона, той ще се оправя със закона“, заяви той. Според него малкият брат на Захари Бахаров е нямало да бъде подложен на масово порицание, ако не бил известен. „За съжаление, популярните хора получават допълнителна доза омраза“, заяви Христов.

Самият той се надява публиката да реагира положително на романтичната комедия „Съни бийч“, в която освен Явор Бахаров се изявяват младите актьори Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Евелин Костова и Боряна Братоева. Сериалът разказва за страстите, амбициите и битките в най-горещия ни черноморски курорт.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар