Гери-Никол превърна гаджето си в мъж-трофей: Подари му нещо, което той сам няма как да си купи!

Гери-Никол превърна гаджето си в мъж-трофей: Подари му нещо, което той сам няма как да си купи!
Гласувайте за статията

Гери-Никол може да е само на 21 г., но вече печели достатъчно, за да може да си позволи да глези гаджето си!

Гери-Никол е царица на изненадите, а това, което направи наскоро за гаджето си, със сигурност ще се коментира още дълго в шоу средите.

Гери-Никол и Дани Илиев

Гери-Никол глези Дани Илиев

Знаем, че поп дивата има завидни финансови възможности и ето, че тя се оказва повече от щедра за любимото си момче. Младата певица подари на гаджето си Даниел Илиев луксозен „Мерцедес“, а той е на седмото небе от щастие и не спира да се хвали с возилото си.

Любопитна подробност е, че возилото на ММА боеца, който е от София, е с варненска регистрация, а единствената връзка на Дани с морската ни столица е любимата му Гери, която най-вероятно му е дала ключовете за белия звяр, пише „Хотнюз“.

Регистрацията на „Мерцедеса“ е – В ВВВВВВ. Едното В е за града Варна, а останалите шест заместват номерацията. Даниел Илиев е известен с пристрастията си към футболния „Левски“, както и с връзките си с крайната групировка на сините – „София Запад“.

„Той е от „Люлин“ и няма големи финансови възможности. От спорта не печели толкова, че да може да си позволи такава кола и скъп начин на живот“, коментират близки до младежа.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Гери-Никол превърна гаджето си в мъж-трофей: Подари му нещо, което той сам няма как да си купи!”

  1. ЗЛАТО

    сеп. 22. 2020

    НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ ФАЛШИВИ СТАТИИ! ДАНИ МОЖЕ САМ ДА СИ КУПИ! ТОЙ РАБОТИ ОТ 19 ГОДИШЕН ЗА РАЗЛИЧНИ БИЗНЕСМЕНИ ТАКА, ЧЕ НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ! ТОЙ САМ СЕ ОПРАВЯ В ЖИВОТА И НЯМА 30 ГОДИНИ, А ВЕЧЕ СЕ ДОКАЗА В РОДИНАТА СИ И НЕ САМО, А И ПО ДРУГИ ДЪРЖАВИ, КАКТО ТАЛАНТЛИВ СПОРТИСТ ПРИТЕЖАВАЩ В СВОЯ АКТИВ ДОСТА ТИТЛИ, В КАРИЕРАТА СИ Е НОСИТЕЛ НА МНОГО МЕДАЛИ! ДАНИ ИЛИЕВ СЪЩО ТАКА Е ЕДИН ОТ НАЙ – ТИТУЛУВАНИТЕ БОЙЦИ! А ФАКТЪТ, ЧЕ НЕ СЕ ХВАЛИ САМ И Е ДОБРЕ ВЪЗПИТАН И МЪЛЧАЛИВ ОТНОСНО ОГРОМНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ НЕ ГО ПРАВИ ЧОВЕК ДЕТО НЯМА ЗАВИДНИ ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ!

  2. ЗЛАТО

    сеп. 22. 2020

    НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ ФАЛШИВИ СТАТИИ! ДАНИ ИЛИЕВ РАБОТИ ОТ 19 ГОДИШЕН ЗА РАЗЛИЧНИ ВИДНИ БИЗНЕСМЕНИ! БЪЛГАРСКАТА КИКБОКС ЗВЕЗДА ДАНИЕЛ ИЛИЕВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ НАСТОЯЩИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ПО МУАЙ ТАЙ У НАС, АТЛЕТЪТ КОИТО МИНАВА ПЪРВО ПРЕЗ ММА, КЪДЕТО СЪЩО БЕЛЕЖИ МНОГО УСПЕХИ, В МОМЕНТА СЕ СЪСТЕЗАВА НА КИКБОКСОВИЯ РИНГ КЪДЕТО ЖЪНЕ ПОБЕДА СЛЕД ПОБЕДА НАД ЧУЖДЕСТРАННИ ОПОНЕНТИ, КАТО Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ СРЕЩИТЕ МУ СА ВИНАГИ СА АТРАКТИВНИ И МНОГОКРАТНО ЗАВЪРШВАТ С НОКАУТ И ПОСЛЕ ГОВОРЕТЕ ЛЪЖИ КАК : „Гери-Никол превърна гаджето си в мъж-трофей: Подари му нещо, което той сам няма как да си купи!“. МОЖЕ ДА СИ КУПИ САМ! ФАКТЪТ ЧЕ НЕ СЕ ХВАЛИ САМ ЗА ОГРОМНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ МОЖЕ САМ ДА СЕ СПРАВИ И ВИЕ ЕДВА ЛИ НЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ТОЙ ЧАКА НА ДРУГИ ЗА ДА ПОСТИГА УСПЕХИ, А СЕ ЗНАЕ, ЧЕ НЕ Е ТАКА МНОГО ЛЪЖЕТЕ!

Добавете коментар