Гери-Никол превърна гаджето си в мъж-трофей: Подари му нещо, което той сам няма как да си купи!

Гери-Никол превърна гаджето си в мъж-трофей: Подари му нещо, което той сам няма как да си купи!
Гласувайте за статията

Гери-Никол може да е само на 21 г., но вече печели достатъчно, за да може да си позволи да глези гаджето си!

Гери-Никол е царица на изненадите, а това, което направи наскоро за гаджето си, със сигурност ще се коментира още дълго в шоу средите.

Гери-Никол и Дани Илиев

Гери-Никол глези Дани Илиев

Знаем, че поп дивата има завидни финансови възможности и ето, че тя се оказва повече от щедра за любимото си момче. Младата певица подари на гаджето си Даниел Илиев луксозен „Мерцедес“, а той е на седмото небе от щастие и не спира да се хвали с возилото си.

Любопитна подробност е, че возилото на ММА боеца, който е от София, е с варненска регистрация, а единствената връзка на Дани с морската ни столица е любимата му Гери, която най-вероятно му е дала ключовете за белия звяр, пише „Хотнюз“.

Регистрацията на „Мерцедеса“ е – В ВВВВВВ. Едното В е за града Варна, а останалите шест заместват номерацията. Даниел Илиев е известен с пристрастията си към футболния „Левски“, както и с връзките си с крайната групировка на сините – „София Запад“.

„Той е от „Люлин“ и няма големи финансови възможности. От спорта не печели толкова, че да може да си позволи такава кола и скъп начин на живот“, коментират близки до младежа.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар