Надя от „Елит“ за замразените си яйцеклетки: Медицината е напреднала, но лекарите не са богове!

Надя от „Елит“ за замразените си яйцеклетки: Медицината е напреднала, но лекарите не са богове!
Гласувайте за статията

Надя от „Елит“ иска деца, но не знае кога точно!

Преди две години актрисата Надя Иванова шокира пуританите, като обяви, че замразила яйцеклетки, защото иска наследници, но няма мъж до себе си в момента. „Много жени са в моето положение-искат да имат дете и не са физически увредени, но не намират партньор”, призна тя. В интервю за Woman.bg тя призова българките да не се страхуват от подобна медицинска новост. „Реалността е такава, приоритетите ни са изместени и за добро или лошо вече сами можем да определяме кога и дали да станем родители.

Надя от Елит

Надя от „Елит“ не е сигурна дали ще стане някога майка

Колкото верен този факт е и толкова илюзорен, защото не трябва да се отлага до безкрайност Медицината е напреднала, но лекарите не са богове. Те могат да ни помогнат да решим много от проблемите си, но не могат да са в помощ, ако ние не мислим за собственото си здраве и бъдеще. На всички жени и момичета ще кажа- планирайте разумно, инвестирайте в бъдещето си и най- вече не отлагайте твърде дълго! Замразяването на яйцеклетки е безболезнена, щадяща, разумна и достъпна процедура, която може да е решение на повече проблеми от колкото предполагате”, агитира за ползата от подобно решение Надя.

Тя се завърна на малкия екран с участие в най-новия сериал „Съни бийч” по bTV, чиито първи епизод бе излъчен вчера. Телевизионерката, която всички помним от култово предаване „Елит” по БНТ, отдавна е свикнала всички да я свързват с него. „Сега сама се представям като Надя с фамилия Елит. Твърде претенциозно е, иначе щях да съм си сменила името и по лична карта”, обяснява екранната Вивиан от „Съни бийч”.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар