Любим сериал се връща на екраните

Любим сериал се връща на екраните
Гласувайте за статията

Oфициално може да заявим, че любимият на милиони зрители сериал „Приятели“ се завръща. Да, в него ще видим всички шестима главни актьори в емблематичните за тях персонажи, а сигурно и още много гост знаменитости.

HBO сбъдна мечтата на феновете на сериала, защото именно те ще реализират проекта. И така както се разбра наскоро Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Дейвид Шуимър и Мат Ле Бланк ще вземат по 2.5 милиона долара за завръщането си.

Все още няма официална информация за историята на проекта, продължителността, дали ще става въпрос за един пълнометражен филм, мини сериал или цял сезон… Източници разкриват, че все още няма и написан пълен сценарий.

Но най-важното е, че звездите са съгласни, договорите са сключени, което означава, че ще се случи. Кога? След като са минали вече цели 16 години от излъчването на последния сезон, може да почакаме още една-две години, коментираме и ние от изданието.

А ние ще добавим, че сме от най-верните почитатели на поредицата и истински се надяваме да видим любимите ни звезди в по-зряла възраст. И очакваме новите епизоди да са със същата доза хумор и интересни моменти както онези от преди десетилетия време.

И така очакваме с нетърпение!

Източник: Цитат по сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар