„Брандът“ Sussex royal не може да се ползва, разпореди Кралицата

„Брандът“ Sussex royal не може да се ползва, разпореди Кралицата
Гласувайте за статията

„Брандът“ Sussex royal не може да се ползва разпореди Кралицата. Принц Хари и Меган Маркъл вече заминаха за Канада и желанието им да се оттеглят от кралските ангажименти бе прието от останалите членове на короната, всъщност официалното им сбогуване ще е на 31 март.

От Бъкингамския дворец обявиха тази дата за официалния Мегзит. Преди това през март месец са планирани още няколко изяви на Меган и Хари, като основно принцът ще представлява двамата на планираните отпреди това ангажименти.

На 31 март офисът им в Бъкингамския дворец ще е затворен, а от първи април двамата ще бъдат представлявани само от британските екипи на фондацията им.

Кралица Елизабет е забранила на двойката Меган Маркъл и Хари да използват „бранда“ Sussex royal – какъвто е профилът им в Инстаграм и сайтът, който направиха. Двамата превърнаха семейната титла в официална търговска марка и инвестираха хиляди паунди в нея, като етикетът „Sussex royal“ е лансиран и наложен на над 100 артикула и различни дейности. Сега обаче няма да имат възможност да се възползват както финансово, така и имиджово от титлата.

Да, короната взима радикални мерки, но все пак шока от решението на Хари и Меган не може да бъде оставен без последици, коментираме и ние.

Цитат: Из сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар