Шокиращ старт на „Гласът на България“, треньорите не могат да повярват какво чуват ушите им!

0

Шокиращо изпълнение на емблематичното парче на фолкидола Азис „Хабиби“ ще открие новия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“, научи HotArena. Седмото издание на шоуто стартира в неделя, 23 февруари, а Графа, Камелия, Иван Лечев и Михаела Филева отново се впускат в търсене на най-добър глас у нас.

Стартът на „Гласът на България“ ще бъде изненадващ за краля на поп-фолка, който досега не е предполагал, че хитът му „Хабиби“ може да се прероди по този начин. Треньорите също няма да повярват на ушите си от случващото се зад гърба им.

Гласът на България
Новият сезон на „Гласът на България“ започва тази вечер

Според източници, близки до участниците в пилотния епизод, още в самото начало двама от журито ще влязат в явна война помежду си и ще заложат бомба, която ще гръмне съвсем скоро. Отношенията между Графа и Камелия, които на финала на миналогодишното издание си дишаха във врата с победител и сребърен медалист, започват откровено зле, с остри нападки и неприкрити подливания на вода.

Към двамата водещи Павел и Венци Венц, които ще проследяват талантите в бекстейджа, се включва силно женско присъствие като трети водещ. Разбивачката на стереотипи Александра Богданска-Петканова ще следи какво се случва зад кулисите на предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на телевизията.

Стотици кандидати от най-различни възрастови групи се записаха за предварителните прослушвания, а най-добрите от тях ще се явят на кастингите на тъмно, за да се борят за едно от 48-те места и да попаднат в желания от тях отбор. Тази година в шоуто има много силно чуждестранно присъствие, най-вече от съседна Македония. Сред мъжете има представители на Еквадор, САЩ и Доминикана, Украйна, Бразилия, Франция, а сред жените – на Италия, Англия, Русия, Украйна, Гърция и Норвегия, писа Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.