Актрисата Рая Пеева пазарува дрехи втора употреба! (ето причината)

Актрисата Рая Пеева пазарува дрехи втора употреба! (ето причината)
Гласувайте за статията

Чаровната Рая Пеева си купува дрехи от магазини за втора употреба и това не я притеснява!

Рая Пеева, която кулинарства в „Черешката на тортата” всеки понеделник ходи „на лов” за дрехи втора употреба. И това ни най-малко не я притеснява, защото не страда от излишни комплекси.

Рая Пеева

Рая Пеева не обича да харчи луди пари за дрехи, а иска и да е уникална

Актрисата имала любим магазин, в който зареждали нова стока в първия ден от седмицата. Всеки път тя била първа на опашката с надежда да намери тоалети, които никой друг в обкръжението й няма да притежава.

Половинката на скандалния Явор Бахаров неведнъж е споделяла, че смята купуването на скъпи нови дрехи за излишно разхищение на пари. Освен това се дразнела да носи неща, които всеки друг може да намери в магазините.

Рая искала да бъде уникална в облеклото си, затова най-често се обличала от магазините за дрехи втора употреба, където има и много маркови стоки. Тя сама ги преправяла, за да изглеждат по-интересно, пише вестник Уикенд.

Явор Бахаров също бил доволен от навика на любимата си, защото така не харчела много пари от общия им бюджет и оставали средства за пътувания и забавления. Двамата са все още заедно и посрещат трудностите рамо до рамо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар