Скандал: Веселин Плачков размаха среден пръст заради Мариана Попова! (виж тук)

0

Веселин Плачков заяви, че Мариана Попова не го ревнува от другите жени!

Среден пръст показа Веселин Плачков, на всички дръзнали да клюкарят, че заради половинката си Мариана Попова отказва роли.

Мариана Попова
Мариана Попова не ревнува Веселин Плачков, той е бесен от клюките

Актьорът от няколко седмици е под прицел в киносредите, където упорито се шушукаше, че са го убили в края на сериала „Пътят на честта”, защото половинката му Мариана Попова го ревнувала от колежките му и му правела сцени по време на снимките.

Плачков обаче е категоричен, че жена му не само не му се бърка по отношение на кариерата, но и никога не би направила подобно нещо, пише вестник „Бъгария днес“.

„Това имам да кажа на хората, които твърдят, че Мариана ме ревнува от жените в гилдията и затова отказвам роли”, направи неприличен жест пред камерите актьорът, докато гостува на приятеля си, рапърът Тото от „СкандаУ”.

Тото направи свое шоу в интернет и първият, когото покани, за да му гостува, беше Плачков. На по бира и с цигара в ръка, двамата укрепиха приятелството си.

Междувременно той и Мариана Попова окончателно се преместиха в Плевен и обърнаха гръб на столицата.

„С Мариана обичаме децата си и искаме да дишат чист въздух”, каза Веселин пред Тото. Певицата отдавна заяви, че не може да изкара и ден повече в столицата, затова и напуснаха града доста бързо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.