Става сериозно: Христо Сираков запозна Дениз Хайрула с децата си! (още разкрития)

Става сериозно: Христо Сираков запозна Дениз Хайрула с децата си! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Христо Сираков запозна любимата си Дениз Хайрула с децата си!

Христо Сираков вече е запознал децата си – Кристиян, Анна-Мария и доведената си щерка Деница с половинката си Дениз Хайрула.

Христо Сираков

Христо Сираков запозна гаджето си Дениз Хайрула с децата си

Това се случва по време на ски ваканция в Италия. Двойката и децата на Сираков прекарват повече от седмица в областта Вал Гардена, известна като меката на тузарите, обожаващи ските.

Деница е дете на първата жена на Сираков – Мария. Столичният бохем не е биологичния баща на момичето, но я отглежда и обича като свое дете.

Въпреки опитите да запазят връзката си в тайна, Сираков и Дениз пускат по едно и също време снимки от почивката си, но сами.

Дениз позира от същата дестинация с чаша вино в ръка, а Ицо Стоте манекенки пуска фотоси от ски пистите, където се забавлява с децата си. Децата му харесвали Дениз. Дъщерите на плейбоя са на годините на плеймейтката и постоянно имали за какво да си говорят.

Цяла зима Сираков и Дениз обикалят родните курорти, за да направят няколко спускания по пистите. Наскоро двойката бе забелязана в Боровец, където бе отседнала в най-скъпия хотел в курорта, пише вестник България днес.

Дали най-после бизнесменът няма да се реши да вдигне и сватба?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар