Шаш: Луна става Лили Иванова в „Капките“! (още подробности)

Шаш: Луна става Лили Иванова в „Капките“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Луна ще влезе в кожата на Лили Иванова, как ли ще се представи?!

Луна се прави на Лили Иванова в „Като две капки вода”. Певицата сподели кое ще е първото й въплъщение, в новия сезон на шоуто.

Луна

Луна ще става Лили Иванова, шоуто ще е пълно

„Това е последният формат, в който влизам и с него затварям цикъла. Участвала съм във всички предавания”, казва Луна, пише вестник „България днес”.

Дълго време певицата пазеше в тайна кой ще е първият й образ. Накрая обаче разкри, че това ще е вечната Лили Иванова.

„Ще изпълня песен от младите й години, с късата черна коса. Нямам търпение, ще дам всичко от себе си за публиката”, разкрива още тя.

Луна категорично не се страхува да изпълни каквато и да е песен, независимо на какъв език. Призна също и че не вижда колегите си като конкуренти в шоуто.

„Мисля, че ще се разбираме изключително добре помежду си и няма място за съперничество”, добавя изпълнителката на „Всички на крака”.

Луна признава, че е била поканена да участва във формата на Богоявление и видяла в датата съдбовен знак и затова се съгласила. И на този ден просто нямала как да откаже.

Междувременно зрителите са любопитни как ще я оценява Фънки, с когото преживяха доста трудно съжителство като съквартиранти във „Вип Брадър”.

Музикантът твърдеше, че е бездарница, а тя му каза, че е цялата негова. Изказванията й така попариха едрия рокаджия, че той я рязко я парира с коментара „Ти миришеш на бабичка, не те искам”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар