Светлана Гущерова вече уведомява потребителите в мрежата и кога, къде и какво си епилира!Светлана Гущерова вероятно

до такава степен е останала без работа и интересни занимания, че за да запълва времето си е започнала да уведомява обществото за всички подробности от бита си. Включително кога се епилира. [caption id="attachment_440294" align="alignright" width="215"]Светлана Гущерова Светлана Гущерова показва всяка стъпка от ежедневието си, включително и кога си маха космите[/caption] Преди дни тя сподели с последователите си в социалните мрежи, че се намира в салон за красота, в който смята да си прави лазерна епилация.

И дори ги прикани за й задават въпроси относно процедурата. Оказа се обаче, че хората се интересуват повече от хиалурона.

Госпожата, която има малко дете вкъщи, с готовност им обясни точно колко струва да си сложиш филър в брадичката, колко често трябва да се прави процедурата. Дали е доволна от процедурата, колко струва да си отрежат носа при пластичен хирург... Как си е коригирала ръцете и всичко останало, за което бе запитана. Накрая не пропусна да уведоми за момента, в който епилирането й вече е приключило, пише вестник Уикенд. Към момента обаче Светлето се радва на пълната подкрепа, грижи и любов от страна на мъжа си. Християн Гущеров не спира да я глези и да й угажда във всичко.