Силвия Кацарова ляга под ножа в Турция! (още подробности)

Силвия Кацарова ляга под ножа в Турция! (още подробности)
Гласувайте за статията

Силвия Кацарова реши да си клъцне носа, но при турски хирург, подобно на Преслава!

Певицата Силвия Кацарова ще се подложи на ринопластика при турски хирург. Гласовитата блондинка е решила да си клъцне носа, макар цял живот да гради кариера със старата си визия.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова ще си реже носа в Турция, подобно на Преслава

Изпълнителката на „Топъл дъжд“ вече се подложи веднъж на операция на носа, тъй като имаше здравословен проблем, но по всичко личи, че сега е решила да се разкрасява.

Не е изключено и първата интервенция да не е била успешна и Кацарова да се подлага на ревизия. За целта тя ще се довери на турски хирург, а цената, която ще плати, е около 10 бона с престоя в клиниката в Истанбул.

По нейния пример в Турция носовете вече си клъцнаха Десислава, Преслава и Емилия. Преслава обаче получи най-широк отзвук след интервенцията като много от феновете й бяха категорични, че е загубила чара си.

Тя обаче не се трогва, тъй като цял живот е имала комплекс от носа си. Колежката й Бони наскоро също се похвали с променена визия, пише вестник Телеграф.

Феновете на Кацарова обаче се надяват промяната й да не е драстична и да не й изиграе лоша шега, както се случи с Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар