Ужас: Николета Лозанова на крачка от огнището на коронавируса в Италия! (виж тук)

Ужас: Николета Лозанова на крачка от огнището на коронавируса в Италия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова на крачка от огнището на коронавируса в Италия!

Николета Лозанова не се уплаши от настъпващия коронавирус в Италия и се появи на ревюто на Филип Плейн по време на седмицата на модата в Милано.

Николета Лозанова

Николета Лозанова на крачка от опасната зараза на Ботуша

Припомняме, че тя е сред най-запалените почитателки на дизайнера, като миналата година избра негова рокля за своя рожден ден. Двамата дори бяха спрягани за любовници.

Родната хубавица отлетя за Ботуша няколко дни по-рано, а в събота вечер стана част от мегашоуто на Плейн, което събра погледите на модните специалисти.

Самата Николета Лозанова открехна завесата на пътуването си, като качи снимки и видеа от подготовката за шоуто, бекстейджа, както и самото ревю.

В момента Милано е един от най-опасните градове в Европа. Коронавирусът взе четвърта жертва в Италия. След като местните власти съобщиха, че тази нощ е починал и 84-годишен мъж от Бергамо.

Междувременно в Милано беше издадена заповед за затварянето за период от една седмица на училища, кина, музеи, дискотеки, барове. И други места, където се събират много хора. Много райони са отцепени от властите, повече от 300 българи се намират под карантина.

Всичко това ще рефлектира върху предстоящия реванш между Интер и Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа, който трябва да се изиграе в четвъртък вечер на „Джузепе Меаца“.

Голяма е вероятността мачът или да се състои пред празни трибуни, или дори да бъде преместен в друг град. Магазините из Милано вече почти останаха без стока, след като хората масово изкупуват наличните продукти, за да се запасят и да не им се налага да излизат повече.

Жертвата в Бергамо поставя под въпрос куп полети към Милано, тъй като доста от самолетите кацат на местното летище.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар