Бомба: Лора Крумова се върна в Би Ти Ви! (още подробности)

Бомба: Лора Крумова се върна в Би Ти Ви! (още подробности)
Гласувайте за статията

Лора Крумова отново в Би Ти Ви!

Лора Крумова се върна на екран в Би Ти Ви, макар и само за седмица като коментатор в предаването „Преди обед”. Майката на две деца изглежда прекрасно с фланелка и късо кожено яке, а появата й бе посрещната с широки усмивки от зрителите.

Лора Крумова

Лора Крумова отново в Би Ти Ви

„Интелигентна, умна и със страхотно чувство за хумор е Лора. Липсва на екрана!”, пише Мариана Спасова. „Сутрешния блок събота и неделя по bTV започна с водещ Лора Крумова. bTV да я назначи на работа”, иска пък Димитър Стоянов.

Слухове, че Крумова се връща в първата частна национална телевизия има още от януари, когато тя напусна Нова телевизия. Преди да отиде там, Лора Крумова водеше уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“.

След напускането й столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян. Той обаче бързо получи повишение и се настани на позицията на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Според слуховете, Лора се гласяла да прави свое предаване в Би Ти Ви. На чие място ще бъде то обаче, не се знае. За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова.

„Няма да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза тя. Лора допълни, че бившите й работодатели искали тя да се върне на работа след майчинството, а решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар