От двореца: Меган и Хари се самозабравиха!(Още за скандала)

От двореца: Меган и Хари се самозабравиха!(Още за скандала)
Гласувайте за статията

Придворните на Елизабет Втора изригнаха срещу Меган и Хари

От двореца са бесни, че Хари и Меган са се самозабравили.

Меган

От двореца бесни на Меган и Хари, сн. Фейсбук

„Те загубиха всякаква представа за перспектива. Самозабравиха се!“, възмущават се придворни на Елизабет Втора. Кралската двойка в събота предизвика пореден скандал с публично възмущение заради забраната да ползват търговската марка „Sussex Royal“.

И докато едни се питат „какво е станало със стария Хари?“, а други се чудят, защо принцът само се опитва да привлече публичност върху себе си, в двореца са бесни.

Една от причините и обществото да се възмути, е очевидното неуважение от страна на двойката към кралицата. А другата — фактът, че си позволяват да оспорват решенията на двореца.

Факт е, че двамата ще загубят наистина десетки хиляди заради ограниченията, но това не изглеждаше да притеснява Хари. Но определено вбесява Меган.

„Той ми каза, че ще бъде най-щастлив просто да замине за Африка и да помага на децата там. Мечтаеше да се присъедини към „Лекари без граници“ и да помага на болните деца в онази част на света.

Какво е станало със стария Хари?“, пита Ребека Инглиш, един от най-старите кралски хроникьори.

Тя неотлъчно следва Хари на всичките му публични изяви през годините и се гордее с неговия принос за обществото, пише „Дейли мейл“.

Последните действия на двойката обаче вбесиха всички. И мнозина подозират, че херцогинята на Съсекс е повлияна от американските си сътрудници и действа, без да се съветва със съпруга си.

Също така стана ясно, че Елизабет всъщност има право върху името на търговската им марка. И това право й е дадено по силата на закон, който е написан преди повече от два века.

Двойката също така протестира срещу ограничението, че им е дадена едва ли не само 12 месеца свобода. В действителност Елизабет оставяше отворена врата за тях, ако пожелаят да се върнат, в случай, че нещата не вървят.

По всичко обаче изглежда, че Меган търси скандал с двора. И засега определено й се получава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “От двореца: Меган и Хари се самозабравиха!(Още за скандала)”

 1. Надя Делчева

  февр. 24. 2020

  Не съм монархист,но съм за правилата и законите защото те определят живот в социума.
  Разбирам амбицията на Мегън но не на всяка цена.Нарушава правилата и вековни закони ще бъде поставена на „място”.Живота все пак ще я научи да смири егото си.А за Хари….не е преодолял липсата на майка си и търси майчина утеха в лицето на Мегън
  Искрено се надявам да са щастливи!!!!
  Една раздяла ще ”разболее”Хари ,а Мегън е комерсиална и ще го преживее

Добавете коментар