Актрисата Диана Димитрова получи адмирации за това признание!

Актрисата Диана Димитрова получи адмирации за това признание!
Гласувайте за статията

Актрисата Диана Димитрова призна нещо, заради което получи похвала!

Диана Димитрова не скри, че била различна на 20-годишна възраст.

Диана Димитрова

Диана Димитрова била луда глава преде 9 години

Актрисата преживяла невероятна метаморфоза, станала популярна като доктор Зорница Огнянова от сериала „Откраднат живот”. Чиито девети сезон ще стартира тази седмица по Нова телевизия.

Брюнетката показа снимка от преди 9 години, на която е неузнаваема. 20-годишната тогава бъдеща звезда изглежда по-скоро като хулиганка,

отколкото като шармантната дама, която към днешна дата се появява по светски събития и заслепява всички със своя блясък.

„Преди 9 години. Все още не ми пука дали се „вписвам”. Какъв маскарад и пиршество на фалшиви герои! Отказвам да участвам”, коментира снимката си Диана.

Не е ясно кого има предвид под „фалшиви герои”. Всички се надяват, че това не са колегите й от медицинския сериал, който я превърна в любимка на родната публика, пише Уикенд.

Припомняме, че наскоро Диана Димитрова взе на подбив моделки, певици и плейметки, които прибягват до фотошоп в Инстаграм.

Тя самата пусна снимка, с която уж сравнява реалната си визия с тази в социалната мрежа, но разлики при нея не се откриват, както забелязаха и последователите й.

Провокацията на д-р Огнянова от сериала „Откраднат живот“ срещна подкрепа сред феновете й, които я поздравиха не само за красотата, но и за чувството й за хумор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар