Веселина Чилева и Дани Спартак сбъдват мечтите си благодарение на „Хелс Китчън“

Веселина Чилева и Дани Спартак разкриха как се е преобърнал животът им след участието им в „Хелс Китчън“ само ден преди началото на новия сезон на предаването. След шоуто и двамата направиха хипер скок в своите кариери. [caption id="attachment_440362" align="alignright" width="300"]Веселина Чилева Веселина Чилева и Дани Спартак разкриха какво се случва след Хелс Китчън[/caption] В момента Чилева е шеф на международна верига, а Дани Спартак сбъдва мечтата си и вече е собственик на ресторант. Днес в „На кафе“ те разказаха за живота си след „Кухнята на Ада“. „Нямам търпение да видя новите жертви на шеф Ангелов. За мен шоуто е един красив спомен. Дори негативните неща си припомням с усмивка“, каза Веселина. Шампионът от първия сезон на „Кухнята на Ада” призна, че той е оставил в съзнанието си само хубавите спомени. Оставил е назад всичко негативно. За Дани Спартак този формат си остава едно уникално изживяване, пише nova.bg. „Аз поддържам връзка с някои от участниците от моя сезон. Вярвам, че на всеки се е отразило по позитивен начин. Изключително интересно беше чувството след като излязохме от предаването – отношението на хората по улиците, социалните мрежи, най-вече вълнението на семейството и приятелите около нас. Чисто професионално научих страшно много неща. Аз нямах чак толкова много опит преди предаването, но този интензивен курс в шоуто страшно много ми помогна. И в момента сбъдвам моята голяма мечта. Вече съм с шефска позиция в голяма верига. Пътувах много благодарение на предаването и на интереса, който шеф Ангелов събуди в много кулинарни отношения. Така че около мен е само щастие и позитивни емоции“, призна Чилева. „Аз имам собствен ресторант, който е изцяло с български продукти. Като кухня обхващаме по-широк спектър, но продуктите са с роден произход. Доста научих от предаването и благодарение на него си отворих очите колко трябва да се чете и учи постоянно. Не може да си тясно специализиран само в една кухня. Ако може да вземеш от всякъде по нещо, е най-добре. Това е рецептата за успеха“, разкри Дани.