Веселина Чилева и Дани Спартак след Хелс Китчън: Какво се случва с шампионите?

Веселина Чилева и Дани Спартак след Хелс Китчън: Какво се случва с шампионите?
Гласувайте за статията

Веселина Чилева и Дани Спартак сбъдват мечтите си благодарение на „Хелс Китчън“

Веселина Чилева и Дани Спартак разкриха как се е преобърнал животът им след участието им в „Хелс Китчън“ само ден преди началото на новия сезон на предаването. След шоуто и двамата направиха хипер скок в своите кариери.

Веселина Чилева

Веселина Чилева и Дани Спартак разкриха какво се случва след Хелс Китчън

В момента Чилева е шеф на международна верига, а Дани Спартак сбъдва мечтата си и вече е собственик на ресторант. Днес в „На кафе“ те разказаха за живота си след „Кухнята на Ада“.

„Нямам търпение да видя новите жертви на шеф Ангелов. За мен шоуто е един красив спомен. Дори негативните неща си припомням с усмивка“, каза Веселина.

Шампионът от първия сезон на „Кухнята на Ада” призна, че той е оставил в съзнанието си само хубавите спомени.

Оставил е назад всичко негативно. За Дани Спартак този формат си остава едно уникално изживяване, пише nova.bg.

„Аз поддържам връзка с някои от участниците от моя сезон. Вярвам, че на всеки се е отразило по позитивен начин.

Изключително интересно беше чувството след като излязохме от предаването – отношението на хората по улиците, социалните мрежи, най-вече вълнението на семейството и приятелите около нас.

Чисто професионално научих страшно много неща. Аз нямах чак толкова много опит преди предаването, но този интензивен курс в шоуто страшно много ми помогна. И в момента сбъдвам моята голяма мечта.

Вече съм с шефска позиция в голяма верига. Пътувах много благодарение на предаването и на интереса, който шеф Ангелов събуди в много кулинарни отношения.

Така че около мен е само щастие и позитивни емоции“, призна Чилева.

„Аз имам собствен ресторант, който е изцяло с български продукти. Като кухня обхващаме по-широк спектър, но продуктите са с роден произход. Доста научих от предаването и благодарение на него си отворих очите колко трябва да се чете и учи постоянно.

Не може да си тясно специализиран само в една кухня. Ако може да вземеш от всякъде по нещо, е най-добре. Това е рецептата за успеха“, разкри Дани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар