Без грим и фотошоп: Не можаха да познаят Татяна! (виж тук)

Без грим и фотошоп: Не можаха да познаят Татяна! (виж тук)
Гласувайте за статията

Татяна шашна всички със снимката си без грим!

Предизвикателството популярни дами да споделят селфита без грим, което отправи Никол Станкулова, все още не е отминало, но не при всички резултатът е приятен за окото.

Татяна

Татяна се показа уж без грим и фотошоп, но сащиса феновете

Фолк певицата Татяна също лъсна без грим и по домашни дрехи, снимана съвсем отблизо, пише ПИК.

Без макиаж и задължителните разкрасителни филтри, 41-годишната изпълнителка изглежда с десетина години по-възрастна и трудно разпознаваема. На снимката, изпратена на редакционната поща, прави впечатление, че кожата й е прекалено изпъната и едва-едва е успяла да се усмихне.

Мнозина от почитателите й се питат дали пък нарочената за певица Татяна не е от ромския етнос.

Почитатели на естетичните процедури коментират, че подобен е ефектът след лифтинг. Татяна винаги е казвала, че не е против пластичните операции. Но ако е правила някакви корекции на лицето й, изглежда си е дала парите напразно.

Като всяка чалга певица и Татянка „пърха“ с изкуствени мигли, но търсеният ефект за съблазнителен поглед май се е превърнал в дефект и единият й клепачи почти затворен. Както се казва в поговорката: „На дърт г*з, зелен бъз“.

„Всички знаят колко държа на външния си вид, суетна жена съм и обръщам внимание на женската красота. Винаги съм разчитала на естествения си чар и красота и това, което Господ ми е дал“, похвали се преди време Татяна.

„Певицата“, която няма нито един хит, философски разсъждава, че жената трябва да помисли за визията си навреме.

„Затова съветвам всички да последват примера ми“, добавя певицата в страницата си за здравословен начин на живот. Дано съветите й не дават същия резултат и върху последователите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар