Синът на Венета Райкова празнува рождения си ден само с възрастни!Нестандартен начин

избра Венета Райкова за отбелязване на 11-ия рожден ден на сина си Патрик. Вместо като повечето родители да предложи на момчето да празнува с приятели на неговата възраст, тя реши да му организира честване в компанията на Димитър Рачков и Маги Халваджиян. Последният по случайност е роден същата дата като Патрик. [caption id="attachment_440400" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова не организира детско парти на Патрик[/caption] Гордата майка сама се похвали със снимка от рождения ден на сина си в скъпарски столичен ресторант, на която се вижда, че момчето е било с далеч по-възрастните от него тв звезди.

„ЧРД Патрик! ЧРД Маги! И Рачков да е жив и здрав!”, е коментарът на Венета към снимката, която пусна в своя профил в Инстаграм. Всъщност компанията на семейство Халваджиян е било на друга маса в същия ресторант, но Райкова не е пропуснала възможността да се отърка в нея.

По традиция на празника е присъствал и таткото на момчето – Тихомир, с когото Райкова се разведе преди време. Въпреки раздялата двамата продължават да се срещат по всевъзможни важни поводи, свързани с детето им. Никъде обаче не се виждат други деца – приятели на рожденика. От фотосите не личи тази липса да се отразява на настроението на момчето. Вероятно то е свикнало да отбелязва празниците си в присъствието на възрастни и без приятелчета. Тази година програмата около рождения ден е била особено интензивна, тъй като съвпада с премиерата на първата книга на наследника на тв водещата. Както майката обича да подчертава, едва ли има друго дете в България освен Патрик, което е подписало договор за издаване на собствена книга още на 10-годишна възраст. За премиерата пък бе избран 11-ия му рожден ден – 18 февруари 2020 г. Венета сподели краткия план за въпросния ден: „Обяд, после на училище и от 19 ч. - премиера на книгата ти! Да си жив и здрав и успех”, написа тя отново в профила си в Инстаграм. Поне на премиерата е било пълно с деца, доколкото се вижда от официалните снимки от събитието. Доскоро Венета пазеше в тайна рождената дата на сина си и се кълнеше, че никога и за нищо на света няма да я разкрие. Тя открито споделяше, че се притеснява, че някой може да направи хороскоп на детето. Както е известно, водещата твърдо вярва в магии и всякакви свръхестествени влияния и се старае да се пази от тях по всички начини, които са й известни, пише вестник Уикенд.