Емилия разкри истината за статуса на Башур, който разбуни духовете!Фолк певицата Емилия

отказа да разкрие до кого е бил адресиран статуса на мъжа й Жорж Башур във Фейсбук - "Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!". [caption id="attachment_440404" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия отрече раздяла с мъжа си[/caption] Думите му предизвикаха медиен бум. Като масово предположенията бяха, че бизнесменът е сложил край на брака с изпълнителката на "Да бях от гадните". На директния въпрос касаещ отношенията й с арабския богаташ, Емилия даде следният отговор: "Аз да съм разведена?! За мое щастие няма да се развеждам!" Изказването й бе в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви миналата вечер.

"Относно Фейсбук статусът му, мога да кажа само, че това е отражение на моментно негово състояние. На всеки човек може да му се случи да изпадне в такъв момент. Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена.

Аз също съм на това мнение - ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно", сподели пайнерката. Попитана дали знае причината за появилия се статус, Емилия отсече, че знае, но не би искала "да разказва сериала на мъжа си". Извън личния й живот, блондинката искаше да разясни, че не е привърженик на годишнините, с които нейни колежки постоянно се хвалят. Тази година Емилия прави 20 години на сцена, но не държи да прави грандиозни концерти по този повод. "Не обичам такива равносметки, те ме карат да се чувствам така сякаш давам назад. Стремя се да остана в очите на хората не с числа и години. Искам да казват, че Емилия е по-продуктивна, прави по-хубави песни. Независимо колко години си на сцена, важно е какво си оставил след теб", смята звездата от Гълъбово. Емилия сподели пред Николаос Цитиридис, че всъщност привидно е супер активна в социалните мрежи. "Активна съм благодарение на моя екип, но ако зависеше от мен, щях да съм най-неактивната певица в Инстаграм и Фейсбук", изненадващо обясни тя. Относно приятелствата в попфолка, певицата може да се похвали с такова с колежката си Камелия. "Няма спортна злоба при нас, защото тя е утвърден изпълнител, аз също имам своите успехи. Камелия е единствената ми колежка, с която си ходим на гости и си споделяме", призна още фолк дивата. Източник: hotnews.bg