Меган Маркъл и принц Хари вече не са в безопасност!(Виж какво поискаха спешно)

Меган Маркъл и принц Хари вече не са в безопасност!(Виж какво поискаха спешно)
Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари се страхуват за живота си

Меган Маркъл и принц Хари настояват за засилена и по-ефективна охрана. Кралското семейство вече живее в Канада, след като се оттеглят от задълженията си в двореца.

Двойката се съгласи да спре да използва марката Sussex Royal, когато се оттегли като старши членове на кралското семейство на 31-ви март.

Меган Маркъл

Меган Маркъл и принц Хари се страхуват за живота си, сн. Фейсбук

Меган и Хари обаче настояват за по-засилена охрана, но до момента не е ясно кой ще плаща за нея.

Въпреки че според слуховете бащата на Хари – принц Чарлз, се е съгласил да поеме временно плащането по сигурността на двойката в Канада.

В изявление на уебсайта си Хари и Меган съобщават: „Договорено е херцогът и херцогинята на Съсекс да продължат да изискват ефективна сигурност, за да защитят тях и сина им.

Това се основава на факта, че херцогът е публична личност, както и на това, че е роден в Кралското семейство, а също и на военната му служба,

собствения независим профил на херцогинята и споделеното ниво на заплаха и риск, документирани през последните няколко години“.

Постът завършва с думите, че повече подробности не могат да бъдат съобщени от съображения за сигурност.

Херцогът и херцогинята на Съсекс също така твърдят, че няма закон или правило, което да им поречи да използват думата „royal“ в своята марка, пише dariknews.bg.

Но въпреки това те обещават да не я ползват след пролетта на тази година, когато официално се оттеглят от задълженията си към кралското семейство.

Меган Маркъл и Хари обявиха решението си да се оттеглят миналия месец, в Инстаграм. Те го направиха само ден преди рождения ден на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, което им донесе много критики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар