В „Капките“: Галка от Каризма се издъни яко!(Феновете не й простиха)

0

Галка от „Каризма” претърпя пълен крах в „Капките” снощи!

Певицата пя по-фалшиво и от Мадона в шоуто по Нова телевизия снощи.

Галка
Галка от Каризма пя по-фалшиво и от Мадона

Галка от Каризма направи своя дебют на сцената на „Като две капки вода” снощи. Тя не бе се вясвала с години в България и публиката очакваше с интерес как ще се представи.

Дуетната половинка на Миро от Каризма бе избрала образа на Мадона. Но за нея той се оказа доста висока топка и тя претърпя пълно фиаско.

Пя по-фалшиво и от самата поп звезда парчето Express Yourself, заради което получи най-малко точки както от журито, така и от зрителите.

Маги Халваджиян коментира изявата й , като я нарече колеблива. Той й спести повече критика, но бе категоричен, че само на вид се е доближила до образа на Мадона.

Фънки, който е безцеремонен и с остър език явно я пощади като само каза, че й е липсвала оная енергия, с която звездата успява да грабне публиката.

Като предположи, че не се е справила заради сценичната треска.

Феновете на шоуто обаче не й простиха и изригнаха в социалните мрежи: „Абе вярно, че Мадона пее фалшиво, но Галка я надмина. Изключително флегматична“

Оказва се, че провалът на бившата на Миро е бил предизвестен от самия него. Той споделил това със свои близки много преди старта на предаването.

Двамата не са имали контакти от години. Отношенията им били влошени, но певецът, който има самостоятелна завидна кариера не споделя каква е причината да не поддържат връзка.

Само загатва за някаква обида и взаимни наранявания в миналото, предават от hotnews.bg.

В момента Галка от „Каризма” живее и работи в Лондон. Там,под крилото на бившата вокална партньорка на Миро, са няколко десетки млади хора, на които тя урежда професионално развитие в сферата на обслужващия персонал в мегаполиса.

От барманите, сервитьорите и готвачите, за които отговаря Галина, се ползват едни от най-мощните фирми и частни клубове в Лондонското Сити, които предпочитат организираните партита в тесен, но сигурен кръг.

Бившата певица отново е по тузарските заведения и мероприятия, но вече не за да пее, а за да промотира своята фирма и да се изявява като кулинарен критик.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.