Драмите около Меган и Хари не стихват

Драмите около Меган и Хари не стихват
Гласувайте за статията

Проблемите около оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл от кралския двор продължават. След като преди броени дни стана ясно, че на двамата им е забранено да използват Sussex royal като име за сайта си или брандиране на артикули и инициативи, сега на преден план е казусът с охраната им. Явно процесът по Мегзит ще бъде доста дълъг и тромав процес.

Оказва се, че желанието на двамата да водят по-нормален живот, свързан с пътуване докъдето си искат, престой където си искат и обикаляне където си искат… е истински кошмар за охранителите им.

принц Хари и Меган Маркъл

Ако преди се смяташе, че охраната им може да струва от 3 до 6 милиона паунда годишно, то сега специалисти изчисляват, че сумата всъщност ще е драстично по-голяма, достигайки до 20 милиона. Причината – трябвало да се повиши броят на охранителите им до 12 души, като всеки от тях получава заплата £106 000.

Големият въпрос е кой ще плаща за всички тези разходи. Според медиите на Острова Меган и принц Хари държали британската корона да поеме охраната им, но всъщност все още този казус ще се обсъжда и ще трябва да се договорят както мерките за сигурност и цената им, така и кой в крайна сметка ще ги поеме.

Източник Сп. Ева 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Драмите около Меган и Хари не стихват”

  1. koko

    февр. 26. 2020

    Вече ми става лошо от тези префърцунените. Когато се жениха да са мислили за последиците. Тя, женена разведена, лигла в общи линии. Той не можа да си намери мома, ами взе тая… Да са мислили навремето. Пък тук ще живеят, там ще живеят, пък кой ще плаща? Престанете да ни занимавате с техните капризи. Да се оправят.

Добавете коментар