Фризьорът на Николета Лозанова офейка от Италия заради коронавируса! (виж тук)

Фризьорът на Николета Лозанова офейка от Италия заради коронавируса! (виж тук)
Гласувайте за статията

Фризьорът на Николета Лозанова избяга от Италия!

Фризьорът на Николета Лозанова – Венелин Кондаков избяга от Милано! Причината е коронавирусът, който в последните дни достигна и до Италия. Огнището на заболяването е в северните области Ломбардия и Венето. Столица на първата е именно Милано. Цяла северна Италия е поставена под карантина.

Николета Лозанова

Венелин Кондаков и Николета Лозанова бяха в Италия преди дни

Кондаков, който у нас е известен като фризьорът на Николета Лозанова, трябваше спешно да напусне столицата на модата в понеделник. Ден преди това той взе участие в ревюто на Филип Плейн в града.

Венелин отговаряше за прическите на част от звездните манекенки, които дефилираха с моделите на немския дизайнер. На вещите му ръце се оставиха световноизвестните Синди Кимбърли и Алекса Деланос.

Българският фризьор минава за любимец на Плейн. Венелин често пътува до различните имения на дизайнера, за да се грижи за прическите на майка му или поредното му гадже. Неведнъж е бил специален гост в дома на Плейн в Монако.

Кондаков бе в града заедно с Николета Лозанова, която бе гост на ревюто на Филип. Самото дефиле бе в неделя. В понеделник фризьорът напусна Милано и замина с кола за Швейцария.

„Вчера много смях, а днес спешно трябва да напусна града“, написа той в свое стори в инстаграм. Кондаков прекара целия ден и нощта в Лугано, за да не попадне под мерките на здравните власти в Италия и да не може да напусне страната.

Едва вчера сутринта той се върна за кратко, колкото да хване самолета за България. Ден преди него това направи приятелката му Николета.

Тя пусна стори от летището с текст „Току-що избягах“. Плеймейтката бе с маска на лицето, за да се предпази от коронавируса, който вече взе седем жертви в Италия, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар