Бунт на зрителите: Искат Луна вън от „Капките“ след резила с Лили Иванова! (виж тук)

1

Зрителите искат да бъде изгонена Луна от „Като две капки вода“, подиграла се с Лили Иванова!

Луна да бъде изгонена от шоуто „Като две капки вода“, зоват феновете. Разгневените зрители са готови на бунт срещу чалга певицата, за да я разкарат от малкия екран.

Луна
Зрителите скочиха срещу Луна и искат тя да бъде изгонена от „Като две капки вода“

Певицата истински вбеси почитателите на шоуто, влизайки в ролята на примата на българската естрада Лили Иванова. Фолкпевицата избра ранните години от творчеството на Лили и изпя вечния хит „Панаири“.

„Тази моментално да напусне шоуто! Представянето й е гавра с Лили. Как е възможно да стои до талант като актьора Димитър Маринов и да се държи по този нахален начин“, недоумяват бесните фенове.

Още в първия епизод на „Като две капки вода“ Луна не пропусна да се заяде с Фънки, който и тази година е част от журито в шоуто. Двамата имат стара вражда от Вип Брадър и не крият, че не се понасят.

Напрежението между тях се реже с нож и не е ясно дали някой ще отстъпи или предаването ще се превърне в Големия брат. Съвсем очаквано, Луна е в дъното на класацията, пише вестник България днес. Как ще я кара занапред, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. м казва

    Много е сладка..сече и акъла..пълна с енергия и ентусиазъм.незнам какво против имат нея.Толкова им е акъла.Такава маска си слага,сигурна съм че е много интелигентна жена.То си личи каква ирония и самоирония вкарва че и сама се смее на остроумността си.Но не може всеки да я разбере.Жалко.Забавно е да я наблюдаваш и има какво да научиш от нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.