Светлана Гущерова с таен рожден ден на щерка си!(Виж тук)

Светлана Гущерова с таен рожден ден на щерка си!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова вдигна таен купон за рождения ден на щерка си

Тайно парти бе вдигнато за наследницата на Светлана Гущерова и Християн Гущеров – Анелия-Добромира, която отпразнува своя първи рожден ден. Купонът беше в бонбонен стил.

Светлана Гущерова

Светлана Гушерова с тайно парти за ЧРД на щерка сииж тук

За да отбележи подобаващо семейния празник, майката се е подготвяла здраво няколко седмици преди паметната дата. За пищното парти и организацията бившата плеймейтка се доверява изцяло на агенция. Светлето често си спестява нервите по подобен тип приготовления.

До последно сексапилната млада майка пази в тайна детайлите около партито. Уви, бизнесдамата Ваня Червенкова ги издаде, преди семейството да пусне официалната фотосесия от събитието.

Купонът, на който присъства каймакът на родното хайлайф общество и Моника Валериева, се провежда в тузарско заведение в столицата. Тортата, която прилича на триетажно произведение на изкуството, е без аналог в света.

Гостите са предупредени още на входа, че нямат право да публикуват снимки на рожденичката под никаква форма. Милионерската съпруга благодари на Християн Гущеров в мрежата.

Традицията повелява Светлана Гущерова да получи огромен букет, който да снима и да отбележи съпруга си на кадрите в мрежата.

Двойката рядко си прави семейни портрети.

Анелия-Добромира се превърна в спойка в отношенията между баща си и супер богатия си дядо. Бебето се появи в точния момент, а Гущерова не крие, че иска още наследници, пише „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар