Калин Сърменов оплю новия български сериал „Ягодова луна“

Калин Сърменов оплю новия български сериал „Ягодова луна“
Гласувайте за статията

Още с първия си излъчен епизод новият сериал „Ягодова луна” предизвика сериозни дискусии в социалните мрежи. Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов”- Калин Сърменов, оплю продукцията по много интересен начин.

Милото не скри, че не му допада новия сериал, но този път го направи по много деликатен начин, като постна лаконичен статус в личния си профил във фейсбук. „Добре че има шампионска лига”, написа Калин Сърменов, като добави няколко усмивки накрая.

Калин Сърменов

Калин Сърменов не харесва „Ягодова луна“

Хората веднага се усетиха ,че става въпрос за „Ягодова луна”. Това не е първият случай в който Милото си позволява да захапва филмови продукции. Най-голям обаче бе скандалът около филм на Ники Илиев, който Сърменов определи като „отчайващо тъп”.

Певицата Мариана Попова също не остана безразлична към новия сериал и по-специално към сценаристката Милена Фучеджиева. Попова качи финалните надписи с името на сценаристката в личния си профил а над фотоса написа”.

„Горките актьори! А къде е Милена? Техните я търсят да я бият, и не само те.“ Мариана и Милена си имат зъб от дълго време, когато жената на Плачков скочи на лентата „Пътят на честта”,когато изрази недоволството си, че на екран показват проститутки и как се шмъркат наркотици, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар