Брутално разкритие: Николаос Цитиридис зарязал жена пред олтара!

Брутално разкритие: Николаос Цитиридис зарязал жена пред олтара!
Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис можеше да не е ТВ водещ, а послушен съпруг и домошар!

26-годишният грък е бил на крачка от брака с бившата си приятелка, но в последния момент бил отбой, буквално пред олтара. Покрай сполетялата го слава, пред вратата му се е извила опашка от дами, още повече, че и той не крие семейното си положение на необвързан мъж. В момента единствената дама, която владее сърцето му, е котката му Карма.

Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис има бурно минало с жените

А бившата му половинка Моника е била част от живота му в продължение на около 2 години, а социалните мрежи пазят доказателства за голямата им любов – снимки, на които влюбените се целуват страстно.

Само на 20 години Цитиридис предложил брак на приятелката си. Влюбеният журналист подарил годежен пръстен на изгората си, но когато нещата станали твърде сериозни и годеницата му започнала да организира най-важния ден в живота си, Нико подвил опашка и офейкал на косъм от сватбата.

„Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата… Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Това въобще не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж“, признава водещият.

Междувременно, за няма и месец 26-годишният грък рязко е повишил стандарта си на живот, откакто изгря в новото вечерно шоу. Той вече е напуснал скромната си гарсониера и си е позволил по-скъп апартамент под наем, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар