Ани Цолова се самозабрави: Тарифата й е цели 350 лв. на ден!

Ани Цолова се самозабрави: Тарифата й е цели 350 лв. на ден!
Гласувайте за статията

По 350 лева на човек прибира Ани Цолова за еднодневно обучение по публична реч!

То се провежда от нейната фирма „Говори, за да те видят“, която стартира след като бе отстранена от Нова телевизия. В момента Цолова шумно рекламира в социалните мрежи две предстоящи дати за семинари – 21 март и 4 април. Оказа се, че в рамките на 10-часовото обучение, в което влизат няколко почивки, мераклиите да установят тънкостите в професията от журналистката трябва да заплатят 350 лева с ДДС, а ако се възползват от ранното записване, таксата пада на 290 лева.

Ани Цолова

Ани Цолова с 350 лв. тарифа само за един ден работа

За да хванат намалението обаче, трябва да преведат парите до 28 февруари по банковата сметка на бившата водеща. Какво влиза в цената, равняваща се на семестриална такса за обучение по журналистика във всеки български университет. Организаторката твърди, че освен обучението, наситено с много аудио-визуални примери, тренинги и ситуационни игри, срещу 350 лева :учениците: й ще се ползват още с технически екип за заснемане на тренингите, кетъринг – обяд и кафе паузи, учебни материали.

Събитията си Цолова не провежда в свое помещение, а в известен конферентен център в София. Цените бившата телевизионерка не обявява, а споделя на заинтересованите само на лично съобщение. Очевидно обаче новият й бизнес се радва на интерес. „Повече от половината от местата за обучение са заети. Само за ден. Благодаря за доверието!“, хвали се Цолова във Фейсбук.

Наскоро тя сподели, че няма никакво намерение да се завръща в ефира и е напълно доволна от парите, които печели. Освен това призна, че с бившия й екранен партньор Виктор Николаев са преустановили отношенията си и вече не общуват, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар