Андрей очаква второ дете. Вижте подробностите

Андрей очаква второ дете. Вижте подробностите
Гласувайте за статията

Както помним Андрей от тандема Иван и Андрей, доста късно стана баща за пръв път, но явно му допада. Защото той и половинката му Емануела не просто са щастливи заедно, те дори мислят и за друг наследник.

Припомняме, че първото им дете Васил се появи на бял свят преди 2 години. Двойката обаче споделя, че за малкия ще бъде скучно да е сам и затова, избрали да опитат за втори наследник.

Ето затова както се коментира от изданията За жената и България днес второто им дете се очаква през лятото на тази година.

Андрей отново ще има бебе, очакват ги през лятото

Макар да не бяха заедно в продължение на години, едва с Емануела, Андрей откри спокойствието да създаде свой дом и деца. Явно сега са истински щастливи, а ние им желаем много години да се разбират и да са заедно.

Скоро ще научим и какво ще бъде второто им дете – момченце или момиче, желаем им много здраве и късмет до раждането на бебето.

Е разбира се неговия другар в живота и бизнеса е доста напреднал със семейния живот, тъй като той има не само своите деца, но и доведените на жена си. Желаем щастие на всички.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар