Бекъм дойде да подкрепи мама Виктория на Седмицата на модата в столицата Лондон, където тя представи пролетно-лятната колекция на бранда си за 2020 г. Освен Дейвид и децата, развълнувани бяха и още две специални дами – майката на Виктория - Джаки Адамс, както и майката на футболиста Дейвид Бекъм – Сандра Джорджина Уест.

Семейство Бекъм винаги е било много задружно и това няма как да не направи впечатление. Виктория не би могла да чуе по-бурни овации от тези на любимите си хора.

[caption id="attachment_440558" align="aligncenter" width="300"]Семейство Бекъм разбират от мода Фамилията в подкрепа на изявите на Виктория в модната надпревара на месеца[/caption]

Семейство Бекъм разбират от мода - Снимка 2

Г-жа Бекъм отново вложи в новата си колекция любимото си минималистично правило „Less is more“. Тук тя пак ни показа красотата в простотата – без излишни аксесоари, без наслагване на материи.

Чистотата на визиите й бе изразена и в грима на моделите. Както сподели Виктория Бекъм - бекстейдж, с естественото във визията си, никога няма как да сбъркаме: „Момичетата минаха по подиума с много лек грим, без никакви крещящи акценти.

И ние от изданието ще добавим, че фамилията винаги е била доста активна в социалните си ангажименти и с времето сякаш стават все по-сплотени, а камерите определено обичат да се спират върху Вики и Дейвид с всичките им деца.

Източник Сп. Ева