Една музикална легенда с пето внуче

Една музикална легенда с пето внуче
Гласувайте за статията

Стивън Тайлър не може да се похвали, че е прекарвал достатъчно време с децата си покрай музикалната си кариера, то като дядо се справя доста по-добре. Той обичал да прекарва време с тримата внуци, с които го дари дъщеря му Лив, както и с двегодишния син на другата му дъщеря Мия.

С внук го дари най-малката му дъщеря Челси, като за нея това е първо дете. Тя и съпругът й Джон Фостър вече са щастливи родители на момченце, което са кръстили Винсент Франк. Той се е появил на бял свят цели 13 дни след наречения термина, който пък бил на 8 – ми февруари. Всичко това научихме от поста на щастливите родители в техен профил в мрежата на Инстаграм. Той е сред малкото рок легенди, които изненадващо прекарват доста спокойни старини и сега усещат смисъла на семейната среда. А ние ще добавим и доза възхищение към невероятните хитове, които тази легенда ни подари в годините. Благодарим Тайлър!

А днес Тайлър е един щастлив баща и дядо, а доказателство за това са многото хора, които се събират край масата на семейните и коледни празници например. Сега те ще са с още един повече, защото 71-годишният рокаджия стана дядо за пети път.

Източник Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар