Легендата Минчо Празников едва свързва двата края, щерка му праща пари! (виж тук)

Легендата Минчо Празников едва свързва двата края, щерка му праща пари! (виж тук)
Гласувайте за статията

Минчо Празников призна, че едва свързва двата края с пенсията си!

Минчо Празников години наред отказваше финансова помощ от щерка си, но вече приема парични преводи от нея. Дъщерята на легендарния синоптик работи в Англия от 2 десетилетия, изкарва добра заплата и има възможност да отделя част от доходите си за добруването на своите родители.

Минчо Празников

Легендата Минчо Празников не е оценен подобаващо у нас, както мнозина други

„И двамата със съпругата ми сме със скромни пенсии. Преди успявахме да си вържем бюджета със сумите, което получаваме за прослужено време и старост, но вече ни е невъзможно. Цените на продуктите и сметките на апартамента хвръкнаха нагоре, а доходът ни не е мръднал.

Затова момичето ни настоя най-накрая да преглътнем гордостта си и да позволим да ни помага”, сподели пред репортер на вестник „Уикенд” 82-годишният експерт по прогнозиране на времето.

Припомняме, че титанът на прогнозите Минчо Празников е доволен, че Би Ти Ви назначи Борислав Лазаров за синоптик на мястото на Емо Чолаков. Той смята, че новият колега на Натали Трифонова и Станислава Цалова се справя отлично с представянето на метеорологичната обстановка. „Пиша му шестица!”, обяви пред „Уикенд” ветеранът миналата година.

Според Празников Боби е намерил точния баланс за това как да се държи в ефир. По думите на 81-годишния пенсионер Лазаров разказвал хем атрактивно, хем разбираемо за циклоните и антициклоните, за ветровете и валежите.

„Харесвам го повече от Чолаков, който си тръгна след дълги години в телевизията. И Емо се стараеше, но добре, че освободи щата. Понякога като приключеше неговата прогноза, не се знаеше какво ще е времето.

Преиграваше доста на моменти в стремежа си да бъде оригинален, което няма как да аплодирам”, сподели експертното си мнение възрастният мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар