Диана Димитрова свали сутиена, иска да бъде свободна!Актрисата Диана Димитрова

, набрала популярност като доктор Огнянова в сериала „Откраднат живот”, не се притеснява да ходи без сутиен. [caption id="attachment_440622" align="alignright" width="264"]Диана Димитрова Диана Димитрова си ходи без сутиен и не й пука[/caption] За разлика от повечето други жени, тя рядко стяга гърдите си в бельо и не се тревожи от евентуални критики по свой адрес заради тази проява на разпуснатост.

Диана очевидно харесва формите си, защото не само че се разхожда без сутиен, но и често си прави снимки в този вид. През лятото това е задължително.

Звездата не ползва сутиени, когато носи тениски, потничета и тънки рокли. Често го пропуска и под пуловери. Слага този тип бельо само когато е с прозрачни блузи и липсата му би се приела за неприлична, пише вестник Уикенд. Припомняме, че актрисата посрещна сама Новата година, защото имаше нужда да остане сама с мислите си. Самата тя сподели това: "2019-та година, може би, беше най-трудната година в живота ми досега. И в личен, и в професионален план. Получих много удари под кръста. И не само, ако трябва да изброявам всички части на тялото, сигурно няма да ни стигне времето”, сподели Диана в свое интервю в края на миналата година. В един момент, тя не издава точно кой, започнали да се случват само лоши неща – едно след друго. По принцип повечето хора са свикнали да проявят характер, да изтърпят лошото и да подхранят вярата си, че ще отмине, всичко ще е наред и ще дойде нещо хубаво. Не, при Диана се случвали само лоши събития. И през тази трудна година тя нарисувала само една картина. А е художничка, която е творила едни от най-красивите си платна точно в периоди, в които се чувствала опустошена и нещастна. Миналата година нямала порив и понеже никога нер прави нищо по задължение, просто не рисувала. Затова и картините й не са комерсиални, защото идват точно в определен момент.