Емил Марков и жена му безразсъдни пешеходци! (още разкрития)

Емил Марков и жена му безразсъдни пешеходци! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Емил Марков и жена му не спазват правилата за пресичане!

Два сериала аха да потънат в траур онзи ден. Албена Павлова от „Столичани в повече” и съпругът и Емил Марков от „Откраднат живот” пресякоха един от най-оживените столични булеварди по възможно най-неразумния начин. И само чудото ги спаси да не се озоват под колелата на някоя профучаваща лимузина.

Емил Марков

Емил Марков и Албена Павлова в грубо нарушение на пътя

Улицата, която те прекосиха е толкова натоварена с бързо движещи се коли, че за да не стават сакатлъци, по протежението й са изградени подлези.

Екранната Гълъбина Чеканова и мъжът й се озоваха в обективите на папараците ни пред блока си в района на мавзолея на Батенберг. Доц. Захариев закусваше мазна баничка с айран, а спортно пременената му половинка водеше кучето им Рая и ръфаше ябълка.

Двамата съпрузи продължиха закуската си и докато цепеха през строго забранения за пресичане от пешеходци бул. „Васил Левски” напът към Борисовата градина.

На сто метра от звездната двойка имаше подлез, но актьорите явно ги мързеше да се разкарват до там. Те предпочетоха да рискуват живота си, вместо да правят излишни крачки.

На мястото, на което Албена и Емил прекосиха улицата, обикновено дебнат катаджии. Органите на МВР санкционират и неспазващите правилата за движение по пътищата автомобили, и „самоубийците”, които дръзват да вървят по платното за МПС-та.

За късмет на сем. Маркови обаче същия ден полиция липсваше, иначе нямаше да се разминат с глоба.

Кучето, което тв звездите водеха на разходка, е безпородно. То е прибрано от междуселски път, но стопаните му полагат за него грижи, на които би завидял всеки расов екземпляр.

Албена и Емил са известни в актьорското съсловие като върли природозащитници, помагащи на бездомни животни.

За домашната си любимка Павлова носеше и каишка, и намордник. Тя надяна повода на Мая преди опасното пресичане на бул. „Васил Левски”, но през повечето останало време псето не беше вързано. Приспособлението за челюстите пък изобщо не влезе в употреба, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар