Дениз Хайрула публично: Христо Сираков е голямата ми любов! (виж изповедта й)

Дениз Хайрула публично: Христо Сираков е голямата ми любов! (виж изповедта й)
Гласувайте за статията

Дениз Хайрула призна, че Христо Сираков е голямата й любов!

„Винаги съм обичала Христо Сираков! Спечели ме с чувство за хумор и джентълменско отношение. Любовта ни беше бурна, карали сме се и се сдобрявахме после, като и двамата сме поемали инициатива за сдобряването“.

Христо Сираков

Дениз Хайрула луда от любов по Христо Сираков

Това сподели пред вестник „България днес“ плеймейтката Дениз Хайрула. Тя призна, че преди броени дни двамата са били заедно на ски ваканция в един от най-тузарските италиански зимни курорти Вал Гардена.

Заедно с тях бяха децата на Сираков Кристиян, Анна-Мария и доведената му щерка Денница. И докато Дениз публикува единствено своя снимка на снега с чаша вино в ръка, то познатият с прозвището си Ицо Стоте манекенки бизнесмен пусна фотос с челядта.

„Бяхме заедно в един хотел голяма компания. Прекарахме една хубава ваканция. Върнахме се в разгара на коронавируса, но не ни е страх от болестта. Даже се шегуваме с това“, сподели още пред вестника Дениз. Която участва и в конкурса на Слави Трифонов „Мис Левски Г“.

Притежателката на едно от най-сочните дупета сред плеймейтките и еротичните моделки е категорична, че Сираков е голямата й любов. И много трудно би се намерил мъж, който да го замести.

„Любовта ни беше емоционална, но сега сме много добри приятели“, категорична е Хайрула.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар