Взриви ефира: Камелия страстно целуна жена в „Гласът на България“! (виж тук)

0

Камелия впи устни в тези на Керана пред очите на цяла България!

Камелия знае как да провокира не само мъжете, но и жените. А когато хареса някого, независимо от пола му, не се спира пред нищо, за да му го покаже. В „Гласът на България“ попфолк певицата беше привлечена неудържимо от най-нестандартната участничка до този момент – Керана.

Камелия
Камелия в страстна целувка с жена в шоуто „Гласът на България“, скри шапката на всички зрители

Впечатлена от силното изпълнение и неудържимия темперамент на талантливата пловдивчанка, треньорката в музикалното риалити страстно я целуна по устата и я прибра в отбора си.

Керана не показа грам притеснение, когато устните на Камелия се впиха в нейните. Точно както навремето Бритни Спиърс не се смути, след като Мадона я целуна в разгара на MTV наградите.

„Керана е огън, торнадо! Когато я чух, тялото ми реагира преди ума и натиснах червения бутон“, обясни избора си попфолк звездата.

Новата любимка на Камелия, която постоянно се движи и говори, и не може за секунда да остане на едно място, поддържа форма с ежедневен фитнес.

Преди да излезе на сцената на „Гласът“, Керана била много напрегната и направила 60 клека, за да се успокои, издават от екипа на продукцията.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.