Конфликт на интереси: Любо Нейков дърпа Алекс Сърчаджиева в Би Ти Ви! (виж тук)

Конфликт на интереси: Любо Нейков дърпа Алекс Сърчаджиева в Би Ти Ви! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Любо Нейков дърпа Алекс Сърчаджиева в Би Ти Ви?!

Алекс Сърчаджиева става българската Грета Тумберг. Актрисата ще води предаване свързано с екологията в духа на „Минута е много”. Засега всичко е само идея, но е много възможно скоро да се превърне в реален проект. А и звездата бе засечена на обяд с продуцента на бъдещото шоу Любо Нейков.

Любо Нейков

Любо Нейков предлага апетитна работа на Алекс Сърчаджиева

Сърчаджиева ще бъде лице на формата, ако предаването тръгне. Като освен това е доказала през годините, че се справя много добре с такива предавания. Засега Сашка отказва да говори за плановете си, но Нейков бе малко по-словоохотлив.

„Не му е дошло времето да го обявя, но го правя, защото това е един от начините да осмислиш популярността, която имаш”, казва още актьорът.

Той от години е преследван от малки и големи заради собствената си слава и сега иска да остави нещо наистина ценно след себе си.

Иначе продуцентът не крие, че именно опитът му е дал идея да предложи на масовата аудитория подобно еко предаване. И той се надява то да се хареса на зрителите, пише вестник „България днес”.

Освен предаването за природата, Любо май се е засилил да става и професор в НАТФИЗ. Той е получил предложение да преподава на младите студенти и е убеден, че има какво да им предложи.

Единственото, което го спира, е фактът, че графикът му е доста натоварен. „Тъй като съм много зает, не искам да лъжа никого, най-малко студентите, а самият професор Станислав Семерджиев”, казва още Нейков по повод поканата на ректора на театралната школа.

„Защото утре ще съм зает, на другия ден–болен, на третия–на снимки. Да бъдеш на лекция е най-важното за един студент”, убеден е бъдещият професор Нейков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар