Разделени ли: Рая Пеева луда от любов по Явор Бахаров!(Заедно са на….)

Разделени ли: Рая Пеева луда от любов по Явор Бахаров!(Заедно са на….)
Гласувайте за статията

Явор Бахаров и Рая Пеева са заедно и на сцената!

Връзката на актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева лесно може да вдъхнови сценарист за създаване на блокбастър. Ясно е, че основната нишка ще е любовта, но жанрът остава под въпрос. Романтична комедия, трилър, екшън?

Рая Пеева и Явор Бахаров са заедно и на сцената

Самите те не крият, че отношенията им имат възходи и падения. Това е нещо нормално, но когато денонощно си под зоркия поглед на папараците, трябва да си винаги нащрек, пише Монитор.

Да се върнем в началото на сюжета. Запознанството на младите актьори датира около 2005 г., когато са още тийнейджъри. В ролята на сватовник за малко да влезе кучето на по-малкия от братята Бахарови.

Рая се разхождала в парка на столичен квартал в компанията на своя приятелка, когато изневиделица изскочило едно голямо куче и се приближило до нея.

Малко след това дошъл и стопанинът му. Сигурно се досещате, че става въпрос за момчето с къдрави коси и голяма усмивка. Оказало се, че двамата живеят в един и същи квартал.

Отношенията им обаче преминават от режим „просто приятели“ в „любовна приказка“ едва преди около 4 години.

Скоро 30-годишната красавица си пожела за следващия си рожден ден да гушне наследник от Явор. Това тя направи по време на участието си в кулинарното риалити „Черешката на тортата“.

В момента влюбените приковават внимание към себе си с ролите си в два нови български сериала. Те обаче не играят рамо до рамо, а в различни продукции на конкурентни телевизии. Бахаров се изявява като арогантен гадняр в „Съни бийч“, дело на продуцентското дуо Иван и Андрей.

Образът на разглезено богаташко синче паснал перфектно на младия актьор, издават от екипа. Пеева пък се изявява като свръхамбициозна журналистка в „Ягодова луна“.

Там героинята й е екранна половинка на пожарникар (Александър Сано), която не иска да се впуска в дълбините на семейния живот и да дари любимия си с деца. Тепърва предстои да разберем как ще се развият образите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар