Какво се случва: Защо най-верните фенове на Николета Лозанова я зарязаха?! (виж тук)

Какво се случва: Защо най-верните фенове на Николета Лозанова я зарязаха?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова се оказа парясана от най-верните си фенове!

Вдън земя потънаха верните почитатели на топ модела Николета Лозанова. Само допреди няколко години тя можеше да се похвали с огромна агитка от фенове. Които бяха готови на всичко да я защитават в мрежата и да се грижат за безупречния й пиар.

Николета Лозанова

Николета Лозанова зарязана от най-върлите си почитатели

По-паметливите ще си спомнят демонстрацията на безусловната им любов към НиЛо по време на едно от предаванията на Мартин Карбовски.

Най-големият й фен Николай Вълков сипеше комплименти по неин адрес. Заедно с вечно лоялната й близка Натали, която се грижеше и за имиджа й в интернет пространството.

Скорошна проверка обаче показа, че към днешна дата нито един от двамата не я следва в социалната мрежа.

Получихме и любопитен читателски сигнал от анонимен потребител, който твърди, че верните фенове на НиЛо – Николай и Натали вече не поддържат никакъв контакт с нея.

„Николай вече работи във Варна и изобщо не се занимава с Лозанова. Натали пък има бебе и имиджът на моделката й е последна грижа“, разказва потребителят.

Любопитно е защо големите и верни фенове на Николета Лозанова, които даваха мило и драго за нея и сипеха хвалебствени коментари, днес дори не са приятели с нея в мрежата и не я следват.

Оставяме на вас да прецените и дадете мнение в коментар по-долу.

Източник: show.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар